![]() online medical test Nazdar lidi! Mám pro vás dneska téma, které se mě osobně dost dotýká. No jo, mluvím o té „sladké“ nemoci – cukrovce. Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? Možná vám to přijde jako další reklamní blbost. Ale… Já jsem dřív taky nevěřil. Jenže zvědavost zvítězila, začal jsem pátrat. A světe div se – něco na tom asi bude. Kapsle proti diabetu – co to jako je? Proto zakládám tohle vlákno – třeba to někomu pomůže. Jen se podělím o to, co jsem sám slyšel, zkusil nebo přečetl. Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? O jakých kapslích to vůbec mluvíme? První reakce bývá: „To už tu bylo milionkrát.“ Jenže existují přírodní směsi, co mají reálný vliv na hladinu cukru v krvi. Například kapsle s extraktem ze skořice, hořkého melounu nebo gymnemy – možná jste o tom už slyšeli. Nejsou to náhrady za inzulin, ale doplněk k léčbě. Zkoušel jsem to – a tohle se stalo Ruku na srdce, kdo by nebyl? Nekoupil jsem první věc, co na mě vyskočila – chvíli jsem hledal. Sám o sobě žádný doplněk divy neudělá, ale ve spojení s režimem? Hmm... Neříkám, že jsem „vyléčený“, ale rozdíl jsem cítil. Navíc – neměl jsem žádné vedlejší účinky. Jo, možná placebo – ale i placebo někdy funguje, ne? Co říkají ostatní? Na jednom fóru jsem četl příběh chlapa, co díky nim omezil inzulin. To, co funguje jednomu, druhému nemusí. Někdo věří jen lékům, někdo dává šanci i alternativě. Pohled odborníků Jiní varují, že to může být rizikové bez konzultace. Ale výzkum je jedna věc, reálný život druhá. Tak co z toho plyne? Neříkám, že kapsle spasí svět. Zkusili jste něco podobného? Pojďme si o tom prostě pokecat – bez předsudků. preliminary diagnosis by symptoms diaf_news.cz Kapsle proti diabetu – co to jako je? Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? Kapsle proti diabetu – co to jako je? O jakych kapslich to vubec mluvime? 9e2fd32 |